Termen prelungit

Hila Ovidiu

Lucrarile la podul din dreptul Strazii Neculce sunt putin intarziate. Ploile din luna mai au dat peste cap planurile muncitorilor. Primarul Johannis estimeaza totusi ca lucrarile ar putea fi gata in aproximativ 2 saptamani.

In urma cu aproape un an si jumatate in dreptul strazii Neculce se afla un podet de lemn ce traversa Cibinul. El era destinat insa numai pietonilor si biciclistilor. La ora actuala in locul podetului a rasarit un ditamai podul din beton la care firmele contractate de municipalitate au lucrat mai tot timpul. Cu toate aceste ploile din luna trecuta le-au dat peste cap termenul initial de finalizare al lucrarii. Programate sa se termine intitial pentru data de 15 iunie lucrarile vor fi incheiate cel mai probabil la 1 iulie. Investitia municipalitatii in acest pod a fost de 6,8 milioane de lei, iar banii au provenit dintr-un imprumut BERD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Vanzari record de zahar

Nici n-a venit bine vara, ca gospodinele s-au si apucat de facut dulceturi si siropuri. Capsunile, visinele sau ciresele sunt vedetele momentului. Iar ca sa faca si ceva economii, pensionarele din Sibiu s-au aprovizionat cu zahar de la CARP. Desi preturile la fructe de sezon sunt putin cam piperate gospodinele […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro