Tereceri de pietoni iluminate inteligent

stiri redactie

Proiect pilot destinat sigurantei pietonilor, implementat la Sibiu. 4 treceri de pietoni din oras sunt de acum iluminate cu LED si sunt mai vizibile pe timp de noapte. Proiectul cu o valoare de 283 de mii de lei a fost implementat dupa ce a castigat finantare prin editia de anul trecut a programului de bugetare participativa.

Beneficiaza de sistemul special de iluminat 3 treceri de pietoni de pe Milea. Este vorba despre cele de la intersectia cu strazile Miraslau, Oituz si intersectia cu IPJ. O alta trecere este pe Alba Iulia intr-o zona foarte intens circulata.

Sistemul de iluminare este compus din stalpi care sunt arcuiti deasupra trecerii de pietoni. Acestia au montate atat indicatoare rutiere cu trecerea pentru pietoni cat si becuri cu senzor care lumineaza mai puternic atunci cand cineva vrea sa treaca strada.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Somaj in scadere

Numarul somerilor continua sa scada la Sibiu. Pentru ultima luna, rata somajului a fost calculata la 1,65 cu mult sub media pe tara. In judetul nostru sunt inregistrati in evidentele AJOFM un numar de 3246 de someri dintre care 867 beneficiaza de indemnizatie. Reprezentantii AJOFM Sibiu spun ca cei mai […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro