Taxi in flacari

Hila Ovidiu

Compartimentul motor al unui taxi care circula joi pe Calea Dumbravii a fost cuprins de flacari din cauza unei sigurante care a facut scurtcircuit. Soferul a avut prezenta de spirit sa coboare repede din masina si sa puna mana pe extinctor. Cu toate acestea, valoarea pagubelor provocate de foc depasesc 1.500 de euro.

Sibienii care treceau joi, in jurul amiezii pe Calea Dumbravii s-au panicat cand au vazut ca de sub capota unui tazi anjajat in trafic ieseau un fum negru si innecacios. Soferul taxi-ului a simtit ca s-a supraincalzit motorul si a tras imediat pe dreapta. A incercat sa ridica capota, insa nu a reusit, deoarece cablul era deja distrus de foc. In cele din urma, cu ajutorul trecatorilor, a reusit sa domoleasca flacarile. Incendiul a fost lichidat complet de pompierii sositi imediat la fata locului. Soferul autoturismului spune ca lucreaza pe taxi de aproximativ 18 ani, insa nu a mai patit niciodata asa ceva. Desi valoarea pagubelor este mare, omul este constient e faptul ca a avut norocul. Masina este alimentata pe GPL, iar daca focul se extindea putin, autoturismul putea sari in aer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Urgentele fictive aglomereaza UPU

Pentru o simpla durere de cap sau o vanataie, sibienii se prezinta imediat la Unitatea de Primiri Urgente. Desi aceste cazuri ar trebui rezolvate la dispensar sau la medicul de familie, oamenii prefera sa stea la coada la spital, aglomerandu-i astfel pe medicii de la Urgente. Acestia spun ca doar […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro