Tanar suspectat de furt

Hila Ovidiu

Un baiat de 19 ani din Medias a ajuns pe mana politistilor dupa ce a incercat sa fure borseta unui batran. Omul isi tinea gentuta in cosul bicicletei, prada usoara pentru tanar. Din fericire tanarul hot a renuntat la borseta in momentul in care a fost prins in flagrant.

Cea ce parea o prada sigura pentru un tanar de 19 ani din Medias, s-a transformat intr-o belea in toata regula. Aflat in piata, baiatul a pus ochii pe borseta unui barbat. Omul neatent ducea gentuta in cosul bicicletei, fara sa-si faca griji ca i-ar putea fi furata. Tanarul nu s-a putut abtine si i-au luat-o. Nu a apucat sa ajunga prea departe cu prada. Panicat de tipetele pagubitului, care a cerut ajutorul celorlalti cetateni, baiatul a abandonat borseta si a rupt-o la fuga. L-a vazut insa toata lumea, iar barbatul pagubit a anuntat politia. Tanarul hot a fost repede identificat, iar acum este cercetat pentru tentativa de furt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Program de canicula la Centrul Chinologic

La fel ca si oamenii, cainii politisti de la Centrul Chinologic “Aurel Greblea” din Sibiu resimt din plin caldura. Pentru a-i proteja de temperaturile extreme, conductorii au programat antrenamentele la primele ore ale diminetii. De asemenea cateii se pot balaci in iazul din curte, padocurile le sunt udate periodic iar […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro