Talhar retinut de politisti

Hila Ovidiu

Unul dintre cei doi talhari care au lovit un barbat si i-au furat portofelul pe strada Uzinei din Sibiu a fost retinut pentru 24 de ore. Celalalt scapa basma curata pentru ca are doar 13 ani. Parintii sai vor fi insa nevoiti sa dea socoteala in fata oamenilor legii.

Talharia s-a produs in data de 2 septembrie cand un tanar in varsta de 19 ani insotit de un minor au atacat  pe strada Uzinei un barbat, l-au lovit si i-au furat portofelul in care se aflau aproximativ o mie de lei. Hotii au fost prinsi abia acum. Unul dintre ei are doar 13 ani. Adultul a fost dus la sediul politiei.

Minorul ar putea scapa cel putin de data aceasta basma curata. Pentru ca nu are nici macar 14 ani nu va raspunde in fata legii. Parintii sai insa vor trebui sa stea de vorba cu anchetatorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Pompierii sibieni au ajutat la stingerea incendiului de la Orastie

Pompierii sibieni si-au ajutat colegii de la Orastie pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o fabrica de vopsea. Lupta cu flacarile dezlantuite a durat aproape 24 de ore. Incendiul izbucnit marti a fost lichidat abia in dupa amiaza zilei de miercuri. Pompieri din Sibiu, Alba si Gorj au mers in […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro