Talhar prins cu ajutorul sibienilor

Hila Ovidiu

La mai bine de 70 de ani, un sibian ne da tuturor o lectie de corectitudine si simt civic. Bunicul, ajutat de un alt sibian a reusit sa imobilizeze un talhar care atacase o femeie. Cei doi l-au tinut pe infractor pana cand la fata locului au ajuns politistii.

talhar-arestatVarsta nu l-a impiedicat pe un batranel de 73 de ani sa imobilizeze un talhar. Hotul atacase o femeie si ii furase telefonul mobil. Talharia s-a produs pe strada Lector. In ajutorul curajosului batranel a sarit imediat un alt sibian. Cei doi sibieni care au plecat pe urmele hotului au reusit sa il prinda abia in zona Viaductului CFR Sibiu. Acestia l-au dus pe talhar la Postul de Politie Transporturi Feroviare din Sibiu. Hotul incercase sa ameninte unul dintre barbatii care l-au prins cu un cutit. Hotul este un barbat in varsta de 37 de ani domiciliat in Hunedoara. A fost retinut si in cursul zilei de vineri a ajuns pe mana magistratilor cu propunere de arestare preventiva. Telefonul furat a ajuns inapoi la femeia talharita. Sibienii care au reusit sa il imobilizeze ne-au dat tuturor o lectie de curaj si simt civic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Concerte de exceptie

Saptamana viitoare vine cu doua evenimente de inalta clasa la Filarmonica de Stat Sibiu. Concertele sunt programate pentru zilele de joi si vineri. Daca Theo Wolters este deja binecunoscut publicului sibian, duo-ul coreean Edwin Kim si Melanie Cheae sunt foarte indragiti in Austria, Germania sau Anglia. Abia de putina vreme […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro