Talhar dupa gratii.

studio

Politistii sibieni au retinut un tanar de 28 de ani din Medias, dupa ce acesta a comis doua infractiuni de talharie. Oamenii legii va sfatuiesc sa fiti foarte atenti cu bijuteriile, portofelele si telefoanele, deoarece acestea ii pot tenta pe raufacatori.

Lacomia i-a adus 29 de zile de inchisoare, insa risca sa isi petreaca multi ani dupa gratii. Este povestea unui barbat de 28 de ani din Medias care a ajuns pe mana politistilor dupa ce a talharit doua persoane, in plina strada. Infractorul si-a agresat victimele, a furat bani si bijuterii, dupa care a disparut. Nu pentru mult timp. Oamenii legii i-au dat de urma, iar acum a ajuns dupa gratii, deocamdata in arest preventiv.
Politistii va sfatuiesc sa fiti cu mare bagare de seama atunci cand aveti asupra dumneavoastra sume mari de bani, bijuterii sau telefoane mobile. Nu le pastrati la vedere iar atunci cand mergeti in zonele de agrement, renuntati la bijuteiile ostentative, care pot atrage ca un magnet talharii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Turiste salvate de pe munte.

Salvamontistii sibieni au intervenit in noaptea de vineri spre sambata in Muntii Fagaras, de unde au recuperat doua turiste ratacite, aflate in stare de hipotermie. Salvatorii montani au fost alertati de cabanierul de la Barcaciu, unde era cazat un grup de turisti veniti din Germania. Doua tinere nemtoaice s-au aflat […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro