Tăiere și furt de material lemnos, conducere fără permis

La data de 17 octombrie, un angajat al O.S. Dealul Sibiului a sesizat Secția nr. 1 Poliție Rurală Șelimbăr cu privire la faptul că din pădurea pe care o administrează situată pe raza localității Vurpăr a fost tăiat fără drept material lemnos. Totodată,  a precizat că autovehiculul în care se află materialul lemnos tăiat se află în dreptul unui imobil din Vurpăr.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Șelimbăr care, în urma investigațiilor efectuate, au stabilit faptul că doi bărbați, în vârstă de 18 și 21 de ani, ambii din Vurpăr, s-au deplasat cu autoturismul în extravilanul localității Vurpăr, iar de pe domeniul administrat de O.S. Dealul Sibiului au tăiat fără drept și fără a deține documente justificative un arbore de esență carpen.

Totodată, polițiștii au stabilit faptul că autoturismul a fost condus de tânărul de 21 de ani fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul.

Cei doi bărbați au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 5000 lei, respectiv 4000 de lei pentru transport de material lemnos fără aviz de însoțire, respectiv tăiere fără drept de material lemnos, potrivit Legii nr 171/2010.

Cercetările sunt continuate și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autoturism fără a deține permis de conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

VERIFICĂRI ÎN GĂRI, AEROGĂRI ȘI PE RUTE FEROVIARE ȘI NAVALE

În urma acțiunilor derulate de polițiștii de la transporturi, în ultima lună, pentru siguranța transporturilor aeriene, navale și feroviare, au fost salvate 19 persoane care intenționau să se sinucidă pe calea ferată și au fost întocmite 481 de dosare penale în care sunt cercetate peste 680 de persoane. În perioada […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro