Sute de oferte

Hila Ovidiu

Peste 600 de locuri de munca disponibile inainte cu o zi de bursa absolventilor. 514 dintre acestea nu necesita studii superioare. Sunt asteptati la actiunea de vineri aproape o mie de absolventi.

indexOferta a ajuns la peste 600 de locuri de munca dedicate absolventilor. 500 dintre acestea sunt pentru cei care au scoli profesionale sau liceu. Mai bine de trei sferturi din posturi sunt pentru municipiul Sibiu. Restul sunt la Medias. Se cauta muncitori necalificati, montatori subansamble, casieri, lucratori comerciali, cusatori piele si inlocuitori, operatori masini unelte, sudori, soferi sau montatori subansamble. Printre cei cu studii superioare la mare cautare sunt inginerii, administratorii retelelor de calculatoare, economistii, consultantii financiari sau de asigurtari. Sunt asteptati la actiunea de vienri cei 915 absolventi care s-au inscris in evidentele AJOFM in aceasta vara ca fiind in cautarea unul oc de munca. Asta nu inseamna insa ca ceilalti nu au voie sa participe. Din contra! Bursa este deschisa pentru toti cei aflati in cautarea unui job. Dintre absolventii din acest an peste 100 au studii superioare in tip ce doar 86 au absolvit doar invatamantul primar. Cei mai multi, peste 700 au studii medii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Premiera in tara noastra

Premiera nationala la Spitalul Clinic Judtean de Urgenta Sibiu. Este vorba despre o operatie de desprindere si refixare a unui inel fibros cu rol in stabilizarea soldului. Femeia este externata la doar o zi dupa operatia care a durat doua ore si jumatate. Noutatea absoluta pentru tara noastra consta din […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro