Sute de locuri de munca in strainatate

Hila Ovidiu

Nu doar cei care vor sa lucreze in tara noastra beneficiaza de oferte de angajare. La momentul de fata din Sibiu pot fi accesate prin sistemul european Euress aproximativ 800 de locuri de munca vacante. Se cauta muncitorii calificati in diferite domenii. Ofertele provin din 11 tari europene.

Cei care s-au saturat sa munceasca pe bani putini in Romania pot lua drumul strainatatii. Isi pot gasi acolo locurile de munca la care au visat. Si nu e nevoie sa plece de capul lor pentru ca prin sistemul european de recrutare Euress sunt puse la bataie pentru romani aproximativ 800 de posturi vacante. In Marea Britanie sunt puse la bataie 15 posturi pentru ingrijitori de persoane, 20 pentru infirmieri, 30 pentru asistenti medicali un post pentru tractorist si unul pentru vinificator. Angajatorii suedezi cauta printre romani 10 tinichigii auto, 10 mecanici si 15 vopsitori. Cehii au nevoie urgenta de 15 croitori, 20 de muncitori pentru asamblare, 50 de operatori, 50 de lucratori in productie si 10 lucratori in prelucrarea lemnului. Cele mai multe oferte de angajare vin din Germania. Angajatorii din aceasta tara le ofera romanilor 6 posturi de sofer de camion, 50 de asistenti medicali generalisti, 2 posturi pentru zugravi, 3 pentru lucratori in depozite, 2 pentru mecanici, 3 pentru instalatori, 15 pentru comisionari, 10 pentru hamali, 5 pentru mecanici auto, 9 pentru metalurgisti, 5 posturi pentru mecanici instalatii, 5 posturi pentru sudori, 6 posturi pentru electricieni, 3 pentru operatori CNC15 posturi pentru personal in gastronomie de sistem, 5 pentru barmani, 15 pentru ospatari, tot atatea pentru bucatari specialisti, un post de optician, unul de manager de vanzari, unul de tehnician in electronica, unul de tehnician service fibre laser de mare putere, unul pentru asamblor-montator, unul de mercanturist. La acestea se mai adauga 10 posturi pentru agenti de securitate, 10 pentru agenti de paza si 2 pentru tehnicieni sisteme de securitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mainile, sursa de poluare!

Masinile sunt printre cele mai multe surse de poluare la nivelul judetului nostru. Asta au constatat cei de la Agentia pentru Protectia Mediului. Specialistii spun ca natura n-a stat cu mainile in san ci a ripostat. Acestia sustin ca sta in puterea noastra sa salvam planeta! Specialistii Agentiei de Mediu […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro