Suspect de furt, pus sub control judiciar

stiri redactie

In loc sa isi termine scoala, un tanar in varsta de 17 ani s-a apucat de infractiuni. Baiatul este banuit ca a furat un telefon mobil si mai multe sume de bani dintr-o autoutilitara parcata in oras. Tanarul a fost pus sub control judiciar pentru urmatoarele 2 luni.

2 luni de  zile le-a luat politistilor sa gaseasca un suspect in cazul unui furt petrecut la finele lunii martie in Sibiu. Presupusul faptas, un tanar in varsta de 17 ani, este banuit ca a furat dintr-o autoutilitara un telefon mobil, 600 de lei si 300 de euro. Politistii de la Investigatii Criminale au reusit sa dea de tarar abia in aceasta saptamana. Pentru ca este minor, baiatul dus in fata judecatorilor si pus sub control judiciar.

Pentru tanar urmeaza insa un proces in instanta, iar daca nu este la prima abatere risca inclusiv pedeapsa cu inchisoarea.

Pentru a preveni furturile din auto, politistii ii sfatuiesc pe sibieni sa nu lase la vedere bunuri de valoare sau sume de bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Soferi cu dosare penale dupa ce au fost prinsi beti la volan sau fara permis

In loc sa isi termine scoala, un tanar in varsta de 17 ani s-a apucat de infractiuni. Baiatul este banuit ca a furat un telefon mobil si mai multe sume de bani dintr-o autoutilitara parcata in oras. Tanarul a fost pus sub control judiciar pentru urmatoarele 2 luni. 2 luni […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro