Supravietuitorii, in afara oricarui pericol

Hila Ovidiu

Cele doua persoane care au supravietuit groaznicului accident de marti dimineata de pe Centura Sibiului, in urma caruia un barbat si-a pierdut viata, sunt in afara oricarui pericol. Un barbat a fost externat, iar femeia se afla inca in spital cu multiple traumatisme si fracturi.

Cei doi supravietuitori al tragicului accident care a avut loc marti dimineata pe centura ocolitoare a Sibiului sunt in afara oricarui pericol. Soferul autoturismului care s-a izbit in autoutilitara a fost deja externat, iar pasagera din dreapta a ramas internata in spital cu multiple traumatisme si fracturi, dar starea sa este un stabila. Accidentul s-a petrecut din cauza soferului autoturismului, care nu a adaptat viteza la conditiile de carosabil umed, a pierdut controlul intr-o panta usoara si a patruns pe contrasens, unde s-a izbit violent intr-o autoutilitara. Ocupantul locului din dreapta spate a autoturismului, un barbat de 62 de ani din Ocna Sibiu, a murit pe loc dupa ce a fost proiectat prin parbrizul masinii din cauza impactului la cativa zeci de metri. Ceilalti doi ocupanti au fost transportati de urgenta la spital.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Incendiu la supermarket

Pompieriii militari sibieni au intrat in alerta marti seara, dupa ce birourile unui supermarket din Valea Aurie au luat foc. Interventia lor prompta a oprit extinderea flacarilor la intregul magazin. Incendiul a pornit de la un aparat electrocasnic lasat sub tensiune. Locatarii din cartierul sibian Valea Autie au intrat in […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro