Supravegherea video obligatorie la BAC

Hila Ovidiu

Fara copiat la BAC!!! Adio inspirat de la colegul din fata sau din spate, adio casti de telefon, adio copiute. Si astapentru ca supravegherea video este obligatorie in toate institutiile de invatamant unde se sustine examenul. Camerele de supraveghere vor trebui achizitionate de catre scolile in care se da examenul.

Anul acesta nimeni nu va mai putea frauda examenul de bacalaureat. In intreaga tara supravegherea cu camere video a devenit obligatorie. Scolile in care se sustine exementul vor fi obligate sa achizitioneze camerele de supraveghere. Aceste costa aproximativ 60 de lei pe bucata. Anul trecut in judetul Sibiu examenul s-a sustinut fara camere de supraveghere. In sesiunea din aceasta vara aproximativ 3500 de tineri vor trece prin emotiile examenului de maturitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Urmariti in Europa, retinuti la Sibiu

Doi romani cautati de autoritatile europene au fost identificati si retinuti de politistii sibieni. Un constantean, cautat de autoritatile bulgare dupa ce pe numele sau a fost emis un mandat european de arestare pentru contrabanda cu tigari si un mediesean pe numele caruia nemtii au emis un mandat de arestare […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro