„Sunetul muzicii” pus in scena cu casa inchisa

Hila Ovidiu

„Sunetul muzicii” umple Sala Thalia. Musicalul pus in scena de catre Corul si ansamblul de balet al Operei Nationale Romane Cluj Napoca alaturi de orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu se va juca cu casa inchisa. Evenimentul este parte a Sibiu Opera Festival.

Marele spectacol este programat pentru seara de joi. Evenimentul se va tine insa cu casa inchisa. S-au vandut toate cele 700 de bilete puse la bataie. „Sunetul muzicii” va fi pus in scena de catre Corul si ansamblul de balet al Operei Nationale Romane Cluj-Napoca alaturi de Orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu. Dupa ce s-a jucat peste tot in lume, Sunetul muzicii a fost transpus chiar si pe pelicula in 1965. faima sa n-a disparut insa nici in zilele noastre. Si nici nu are cum! Vorbim totusi despre un musical de pe Brodway. Spectacolul aduce la rampa o lume plina de energie si ritm, dar si o lectie de viata despre credinta, inocenta si realitate adaptata la toate varstele.
Urmatorul mare spectacol din Sibiu Opera Festival este Turandot de Puccini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Controale ITM

Chiar daca sunt considerate “verzi” adica prietenoase cu mediul, locurile de munca din acest segment au riscurile lor. Cei de la ITM au controlat pana acum 40 de unitati pentru a vedea daca sunt respectate normele de sanatate si securitate la locul de munca. Rezultatul? Peste 100 de sanctiuni si […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro