Strutii si zebrele se muta de anul viitor in casa noua

Continua investitiile la Gradina Zoologica. Se are in vedere constructia unui nou adapost pentru struti si zebre. Lucrarile ar urma sa dureze 12 luni.

O noua lucrare sta sa inceapa la Gradina Zoologica din Sibiu. Norocosii care vor locui de anul viitor in casa noua sunt strutii si zebrele. Valoarea investitiei este de 832 de mii de lei.

Adapostul va avea o suprafata de 317 metri patrati, va fi din beton si caramida si va avea un acoperis de stuf. Noua constructie va fi compusa din doua incaperi pentru animale, un culoar de vizitare si grupuri sanitare, inclusiv unele speciale destinate mamelor cu copii si persoanelor cu dizabilitati. Tarcul exterior al adapostului strutilor va avea o suprafata de 750 de metri patrati iar cel destinat zebreplor putin peste 460 de metri.

Anual Zoo Sibiu reuseste sa stranga sute de mii de vizitatori. Cele 250 de exemplare de pasari si animale provenite din 60 de specii au reusit sa stranga in primele 5 luni ale acestui an un numar de 125 de mii de vizitatori.

No Comment

Leave a Reply

*

*

POPULAR POSTS