Stiati ca…?

Hila Ovidiu

Stiati ca Muzeul de Istorie Naturala din Sibiu este unul dintre cele mai vechi din oras? Sau ca acesta a fost vizitat de insusi Mihai Eminescu? Daca vreti sa va convingeti de toate astea, dar si sa aflati multe alte lucruri extrem de interesante, mergeti sa vedeti expoztitia intitulata “Stiati ca…?” Nu veti regreta cu siguranta.

In prag desarbatori de iarna Muzeul national Brukenthal, prin Muzeul de Istorie Naturala va invita sa descoperiti o expozitie unica. Aceasta se doreste a fi o invitatie de a observa lumea animalelor, de a analiza sau reflecta asupra faptelor mai mult sau mai putin stiute ale acesteia. Piesele expuse fac parte din clectiile Muzeului de Istorie Naturala. Pe langa elementele de istorie a muzeului, expozitia “Stiati ca?” prezinta publicului moluste, artropode, insecte, amfibieni, reptile, pasari si mamifere, toate insotite de texte explicative.  Expozitia ramane deschisa pana in data de 28 februarie a anului viitor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mos Craciun merge la Fofeldea

Mos Craciun a inceput numaratoarea inversa pentru cursa darurilor oferite copiiilor cuminti. Inainte de a ajunge la micutii din Sibiu acesta a trecut insa pe la Muzeul Astra. Acolo a lasat o gramada de jucarii, hainute si dulciuri. Acestea vor ajunge marti la copiii din Fofeldea. Anul acesta Mos Craciun […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro