Stadionul Municipal gata in martie!?

Lucrarile la Stadionul Municipal nu vor fi gata la timp. Constructorii au negociat cu Primaria Sibiu o prelungire a termenului de executie pana in luna martie a anului viitor. Motivul invocat pentru nerespectarea termenelor este legat de vreme si de …lipsa utilajelor.

Lucrarile la Stadionul Municipal Sibiu ar fi trebuit sa fie gata cel tarziu la mijlocul acestei luni insa ele sunt departe de  a fi finalizate. Pentru ca situatia este grava, constructorul a cerut o pasuire in ceea ce priveste termenul de realizare a interventiilor. Astfel s-a decis prelungirea cu aproape o jumatate de an a santierului. Noua data inaintata pentru finalizarea lucrarilor este 15 martie 2019.

Modernizarea tribunelor si a spatiului de joc este necesara pentru a putea permite desfasurarea meciurilor de Liga I. Asta in conditiile in care, echipa de fotbal a orasului isi desfasoara meciurile la Targu-Mures in lipsa stadionului sibian. Proiectul final de modernizare, in valoare de peste 15 milioane de lei, ar urma sa transforme stadionul intr-un spatiu multifunctional unde sa poata fi tinute si concerte.

One Comment

Leave a Reply

*

*

  • Armenciu Nicolae
    28 octombrie 2018 at 17:28 - Reply

    Sper din toată inima că Doamna Primar nu este implicată în rahaturi făcute de nemernici din Primăria Sibiu! Dacă se întâmplă asta va fi complice la furt şi nu vreau să fiu şi eu complice prin faptul că am ales-o!

  • POPULAR POSTS