Sporiti masurile de siguranta la volan odata cu lasarea serii!

Hila Ovidiu

Aveti grija cum conduceti pe timp de noapte! Este sfatul politistilor catre toti posesorii de permis de conducere. Numarul tamponarilor si chiar al accidentelor grave produse odata cu lasarea serii este in crestere.

Politistii rutieri spun ca numarul accidentelor rutiere care se produc pe timp de noapte a crescut in ultimele saptamani. De vina pentru aceasta situatie pare sa fie si variatia de temperaturi care duce la producerea cetei. Un astfel de eveniment rutier, soldat doar cu pagube materiale si solutionat ulterior ca tamponare, a avut loc miercuri seara in zona Selimbarului. Ambii conducatori auto s-au ales insa cu masinile sifonate serios din cauza unui moment de neatentie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Olimpia Prislopean inlocuita de Horatiu Marin

Schimbari la Prefectura Sibiu! Subprefectul Olimpia Prislopean a fost inlocuita.In locul acesteia a fost numit temporar avocatul Horatiu Marin. Partidul Social Democrat a lansat o adevarata moda a schimbarii propriilor oameni din diferite functii. Dupa seful ISJ, saptamana aceasta au fost facute modificari si in conducerea Prefecturii Sibiu. Olimpia Prislopean, […]
sursa: facebook.com/horatiu.marin

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro