Speed vs soferi

Hila Ovidiu

873 de sanctiuni aplicate in cadrul actiunii SPEED. De vineri si pana luni, politistii  rutieri au desfasurat ample actiuni in vederea reducerii accidentelor rutiere produse pe fondul nerespectarii regimului legal de viteza.

In cadrul actiunii, intitulate SPEED, politistii rutieri au actionat cu aparatele de supraveghere si masurare a vitezei de deplasare pe DN 1, DN 7, DN 14, in municipiile Sibiu si Medias, DJ 106 Sibiu-Agnita. In cadrul actiunii au fost aplicate 873 de sanctiuni contraventionale pentru nerespectarea regimului legal de viteza. Din totalul acestora, in 28 de situatii s-a dispus ca masura complementara amenzii, suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioada de 90 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

La jumate de pret

A scazut pretul la oua! Daca inainte de sarbatorile pascale sibienii plateau un leu pentru fiecare ou cumparat, acum de acesti bani pot cumpara 2 oua. Era de asteptat, spun producatorii. De la inceputul anului 2012, preturile la oua au crescut de trei ori. Prima data pentru ca nu mai […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro