Spatiul Virtual Privat, la indemana tuturor

Spatiul Privat Virtual a devenit accesibil si pentru persoanele fizice. Oamenii pot comunica acum oricand online cu organele fiscale. La acest moment sibienii care isi fac cont pe portalul ANAF pot afla informatii privitoare la contributiile sociale, nota obligatiilor de plata si situatia obligatiilor fiscale neachitate pana la finele lunii anterioare.

svpDin aceasta saptamana toti sibienii pot comunica on line cu organele fiscale cu ajutorul Spatiului Privat Virtual. Programul a fost introdus initial in Bucuresti si Ilfov, iar apoi a fost extins la nivelul intregii tari.
Pe langa informatiile legate de contributii sociale, datorii sau note ale obligatiilor de plata, doritorii pot afla informatii despre deciziile de impunere anuale. Inregistrarea pe portal si validarea acesteia poate facuta fie prin intermediul calculatorului de acasa fie la ghiseu. Inregistrarea poate fi facuta doar in nume propriu, iar persoana fizica interesata trebuie sa aiba acces la e-mailul comunicat in procedura de inregistrare atat pe parcursul derularii inregistrarii ci si in orice alt moment in care acceseaza Spatiul Virtual Privat pentru a putea introduce codul necesar autentificarii pe langa numele de utilizator si parola aleasa. Pentru cei care nu se descurca din prima pot solicita informatii si ajutor la numarul de call-center alocat special acestei sectiuni sau la ghiseele organizate in acest scop.

No Comment

Leave a Reply

*

*

POPULAR POSTS