Soferi sanctionati

Hila Ovidiu

Zeci de soferi ai unor vehicule de transport marfa sau pasageri au fost sanctionati de catre politistii sibieni saptamana trecuta, in cadrul unei ample actiuni TISPOL. Oamenii legii au dat amenzi pentru lipsa tahografelor, a licentelor de transport sau pentru viteza.

Politistii rutieri sibieni au dat iama in soferii care efectueaza transport public de persoane si marfa. Saptamana trecuta, oamenii legii au efectuat o serie de actiuni, care se inscriu in calendarul TISPOL, pentru verificarea legalitatii persoanelor care efectueaza astfel de curse. Aproape 60 de soferi care efectuau transport persoane si peste 150 de soferi care efectuau transport de marfuri au fost sanctionati pentru abateri porecum viteza, lipsa tahografelor, neportul centurii de siguranta sau nerespectarea timpilor de odihna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Accidentat din vina parintilor

Un copil de numai 4 ani din Ocna Sibiului a ajuns in spital dupa ce a fost accidentat de un autoturism. Baiatul, scapat de sub supravegherea parintilor a fugit pe sosea, unde a fost lovit de o masina care circula regulamentar. Neatentia parintilor era sa il coste scump pe un […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro