Soferi in ilegalitate

Hila Ovidiu

Sase soferi s-au ales cu dosare penale la sfarsitul saptamanii trecute, dupa ce au urcat la volan fara permis, au baut peste masura sau au circulat cu autoturisme neinmatriculate. Politistii nu s-au lasat indeplecati de nicio scuzasi au demarat inceperea urmaririi penale in toate cazurile.

Intr-o singura dupa-amiaza, politistii sibieni au identificat 6 soferi care au comis infractiuni la regimul rutier. Doi conducatori auto au ignorat cu desavarsire faptul ca alcoolul si volanul nu se impaca, iar alti 4 au condus autoturisme neinmatriculate, sau cu numerele de inmatriculare expirate, desi stiau ca acest lucru constituie infractiune. Politistii nu au aplecat urechea la scuzele invocate de soferi si au intocmit in toate cele 6 cazuri actele premergatoare inceperii urmaririi penale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Traversari neregulamentare, sanctionate

Zeci de pietoni au fost sanctionati la sfarsitul saptamanii trecute, dupa ce au traversat strada neregulamentar, pe langa zebra. Doar prezenta politistilor i-a facut sa se razgandeasca pe multi pietoni pregatiti sa traverseze pe unde ii taia capul. Cei care nu i-au observat pe oamenii legii au incercat sa fuga […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro