Soferi certati cu legea, trasi pe dreapta de politistii rutieri

A fost un weekend plin pentru politistii rutieri. Oamenii legii au sanctionat mai bine de 600 de conducatori auto certati cu legea. 11 dintre acestia s-au ales si cu dosare penale. In topul infractiunilor s-au situat consumul de alcool la volan si conducerea fara permis.

Valoarea totala a amenzilor este de 141 de mii de lei.  Printre ghinionistii care vor merge in instanta pentru alcool la volan se numara un barbat in varsta de 34 de ani depistat cu o alcoolemie de 0,96 miligrame per litru de alcool pur in aerul expirat, un tanar in varsta de 23 de ani cu 0,54 rezultat al etilotestului, un alt barbat cu 0,49 si, recordul weekendului, un cisnadian in varsta de 37 de ani cu o concentratie alcoolica de 1,24 miligrame per litru de alcool pur in aerul expirat.

Lor li se adauga un muresean si un sibian, ambii in varsta de 22 de ani, prinsi la volan fara permis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

De marti se pot depune dosarele pentru ajutorul de incalzire a locuintei

Atentie, sibieni! De marti se pot depune dosarele pentru ajutorul de incalzire a locuintei. Cei care depun in prma jumatate lunii vor beneficia de subventia de la stat pe tot parcursul sezonului rece adica pana la finele lunii martie. De ajutorul pentru incalzire pot beneficia familiile si persoanele singure care […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro