Soferi cercetati penal pentru infractiuni rutiere

Atentie, soferi! Faptul ca aveti permis de conducere nu va da dreptul de a conduce orice tip de masina. Un barbat in varsta 30 de ani s-a ales cu dosar penal dupa ce a fost prins conducand un ansamblu auto pentru a carui categorie nu detinea permis de conducere corespunzator. Un alt barbat este cercetat penal dupa ce a fost prins conducand, fara permis, o motocicleta neinmatriculata.

Primul ghinionist incaput pe mana oamenilor legii este un sibian in varsta de 32 de ani care a fost prins in Daia la volanul unui autoturism desi nu detinea permis de conducere. Omul s-a ales cu dosar penal. Aceeasi soarta a avut-o si un barbat in varsta de 42 de ani care a condus fara permis o motocicleta neinmatriculata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

TIR in flacari pe A1

Remorca unui TIR a luat foc pe Autostrada A1. Pompierii sibieni au intervenit de urgenta pentru lichidarea incendiului. Din fericire nimeni nu a fost ranit. Incendiul a izbucnit la orele pranzului in timp ce autotrenul se afla in deplasare pe A 1 in zona Saliste. La fata locului au ajuns […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro