Sofer fugit de la locul accidentului

Hila Ovidiu

O femeie a ajuns la spital dupa ce a fost lovita pe o trecere de pietoni din Selimbar. Soferul a fugit de la fata locului. A fost insa prins de politisti o zi mai tarziu.

Soferii sibieni au facut un obicei din a fugi de la locul accidentului. Ultimul caz de acest gen a avut loc in Selimbar unde un sibian in varsta de 28 de ani adat cu masina peste o femeie chiar pe trecerea de pietoni. Acesta a plecat insa de la locul accidentului fara incuviintarea politistilor. Probabil ca nimeni nu ar fi aflat nimic despre acest eveniment rutier daca in ziua urmatoare femeia ranita nu s-ar fi prezentat la Spitalul din Sibiu. Aceasta le-a povestit medicilor faptul ca a fost victima unui accident. Asa au intrat pe fir oamenii legii. In doar 24 de ore au reusit sa puna mana si pe faptas. Acesta este acum cercetat penal pentru vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mai bine de o mie de posturi pentru absolventi

Vieneri a avut loc in toata tara Bursa Locurilor de Munca pentru Absolventi. La Sibiu au fost oferite spre ocupare mai bine de 1200 de posturi vacante. Cele mei multe posturi disponibile au vizat persoanele cu studii medii. Bursa locurilor de munca pentru absolventi s-a desfasurat in cursul zilei de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro