Şofer căutat de poliţişti, după ce a lovit un copil

Hila Ovidiu

Şoferul unei maşini care a accidentat miercuri după-amiază un copil de 12 ani pe strada Moldovei din Sibiu este căutat de poliţiştii de la Rutieră pentru fugă de la locul accidentului.

Accidentul a avut loc în jurul orei 15.30, pe strada Moldovei, cand copilul a traversat strada in fugă şi a fost lovit. Se pare că şoferul s-a asigurat că băiatul nu s-a lovit grav şi şi-a continuat drumul, fără să anunţe Poliţia despre accident.

După câteva ore însă, copilul a fost dus la părinţi la Spitalul „Luther” Sibiu pentru investigaţii, prezentând răni uşoare.

“Pe str. Moldovei din municipiul Sibiu s-a produs un accident rutier pe fondul indisciplinei în trafic a pietonilor. Conducătorul auto însă, a părăsit imediat locul accidentului. În evenimentul rutier a fost implicat un copil de 12 ani, care s-a angajat în traversarea străzii fără să se asigure, în fugă, fiind surprins şi accident de un autoturism”, informează IPJ Sibiu.

Drept urmare, chiar daca ar fi oprit initial sa vad ce se întampla cu copilul dupa ce l-a acrosat, şoferul este acum cautat de poliţişti pentru părăsirea locului accidentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Comandament de deszăpezire activat la Aeroportul Sibiu

Aeroportul Internaţional Sibiu (AIS) a activat Comandamentul de deszăpezire pentru asigurarea operaţionalităţii în condiţii de siguranţă, pe perioada sezonului rece. Prima zăpadă consistentă căzută la Sibiu nu a afectat activitatea zborurilor, potrivit oficialilor AIS. “Aeroportul asigură pasagerii și companiile aeriene că sunt mobilizate toate echipamentele și tot personalul specializat pentru […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro