Snopit in bataie de vecin

Hila Ovidiu

Un batran din Alamor a ajuns in spital cu multiple fracturi dupa ce a fost snopit in bataie de un vecin. Neintelegerile intre cei doi au izbucnit din cauza unui lot de pamant, iar vecinul a incercat sa-si faca dreptate cu bata. Sotia victimei, care a incercat sa-si salveze barbatul din mainile agresorului, a fost si ea lovita.

Un batran de 71 de ani din Alamor si sotia sa, de 69 de ani,  au ajuns miercuri seara la spital, dupa ce au fost snopiti in bataie de un vecin. Neintelegerile au inceput din cauza unui lot de pamant care apartinea batranilor si pe care vecinul il avea in folosinta. Cele doua parti nu s-au mai inteles in privinta conditiilor de folosinta a pamantului, asa ca vecinul l-a chemat pe batran la el, ca sa negocieze. Numai ca, aflat sub influenta alcoolului, barbatul nu a mai avut rabdare de discutii, a pus mana pe o bata de lemn si l-a sopit in bataie pe batran. Sotia victimei, care a asistat la toata scena, a incercat sa-si salveze barbatul din mainile agresorului si a fost lovita si ea. Cei doi soti au ajuns in spital. Batranul cu multiple fracturi a ramas internat, iar sotia sa, care prezenta multiple contuzii si doar o fractura a fost lasata acasa. Agresorul, cunoscut de toti vecinii ca fiind foarte recalcitrant atunci cand bea, este acum cercetat penal de catre politisti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Carnagiu pe DN 1

Un sofer si-a ucis propria sotie, dupa ce a produs un grav accident din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de carosabil umed. Evenimentul a avut loc  miercuri seara, pe DN1, in afara localitatii Saliste. 5 persoane, printre care si soferul vinovat de producerea accidentului dar si doi copii au ajuns […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro