Sinucigas langa Binder

Hila Ovidiu

Un barbat de 54 de ani a fost gasit spanzurat joi dimineata de o salcie de langa lacul Binder din cartierul Tiglari. Barbatul era din judetul Dolj si vindea zarzavaturi in Piata Cibin. Anchetatorii au gasit si un bilet de adio lasat de sinucigas.

Un barbat de 54 de ani a ales sa-si incheie socotelile cu viata la marginea orasului Sibiu langa un lac. Acesta vindea legume in piata orasului si dupa ce s-a trezit dis de dimineata a plecat fara sa spuna nimanui nici un cuvant. La cateva ore a fost gasit spanzurat de un copac de pe marginea apei. A lasat si un bilet in isi cere doar scuze mamei lui pentru gestul facut. Barbatul care locuia in comuna Isalnita din judetul Dolj, venea de ani buni la piata Cibin din Sibiu unde isi vindea produsele agricole. Din spusele colegilor din piata, domunul Maricel era un tip glumet, deschis si plin de viata. Saptamanal veneau cei doi baieti ai lui sa ii aduca marfa proaspata pentru vanzare. Dar in acesta dimineata s-a trezit in zori si a plecat. Banii pe care ii obtinea din vanzarea legumelor ii trimitea familiei iar cu ce mai ramanea, ii cheltuia pe mancare si se relaxa  la automatele de jocuri. Cunoscutii lui de la tarabe exclud ca barbatul sa fi fost jefuit sau sa isi strice castigurile pe femei. Iau insa in considerare faptul ca barbatul si-ai fi cheltuit banii si poate de aceea s-a sinucis.Politistii exclud varianta unui jaf sau suspiciunea unei crime. Acum un an, Maricel Vasile era tot in piata la vandut zarzavaturi si se se plangea de caldura dogoritoare de afara. Astazi famila sa va veni la Sibiu sa il duca pe badea Vasile acasa pentru a fi inmormantat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

HECS ia startul la Sibiu

Hard Enduro Competition Sibiu (HECS) va debuta vineri seara cu un prolog spectaculos. Traseul, amenajat in parcarea unui centru comercial din Selimbar, va cuprinde bolovani, nisip, trunchiuri de copaci si multe obstacole facute din cauciucuri. Competitia se va desfasura in perioada 6-8 iulie. HECS – Hard Enduro Competition Sibiu 2012 […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro