Sindicalistii de la Pro Lex, vor ca politistii sa o duca mai bine

Hila Ovidiu

Pe langa faptul ca au salarii mici, oamenii legii alimenteaza masinile politiei din leafa lor si nu au dotarile necesare pentru desfasurarea activitatilor. Liderii Sindicali din IGPR s-au intalnit joi la Sibiu, pentru a gasi solutii la rezolvarea tuturor problemelor cu care se confrunta.

Proiectul sed lex este unul de dezbatere nationala si apartine Sindicatului National al Politistilor si Vamesilor. Sindicalistii de la Pro Lex incearca sa reabiliteze sistemul de cariera al politistului. La intalnirea de la Sibiu a luat parte si chestorul Pavel Abraham fostul sef al Politiei Romane. La finalul intalnirii reprezentantii sindicatului Pro Lex au recunoscut faptul ca de multe ori politistii alimenteaza masinile de serviciu din banii lor sau raman fara combustibil in timpul misiunilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Monica Gabor este fericita si implinita sentimental

Monica Gabor este fericita si implinita sentimental. De curand presa a inceput sa vuiasca precum ca, mai nou, fosta doamna Columbeanu se prezinta “Doamna Lhamo”, noua sa colectie se  numeste “Lhamo” si mai mult decat atat chiar asa este strigata pe strada in Los Angeles. Ea a mai declarat ca […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro