Sibiul RECICLEAZA!

Hila Ovidiu

Vineri a avut loc la Agnita prima intalnire cu cetatenii dinn mediul urban in cadrul proiectului Sibiul Recicleaza. Cu aceasta ocazie oamenii au avut ocazia de a afla totul despre ceea ce inseamna colectarea selectiva a deseului. Proiectul implementat la nivelul intregului judet are o valoare de aproximativ 94 de milioane de lei.

Celor prezenti la intalnirea cu organizatorii proiectului le-a fost prezentat modul in care vor fi gestionate deseurile generate in orasul lor. Prezent la intalnire a fost alaturi de primarul orasului Agnita si presedintele Consiliului Judetean Martin Bottesch. Agnitenii au avut ocazia de a pune intrebari cu privire la acest proiiect. In cadrul campaniei Sibiul Recicleaza vor avea loc in total 70 de intalniri cu locuitorii judetului in anul acesta si in prima parte a lui 2013. Ppriectul Sibiul recicleaza a fost demarat anul trecut si se va incheia anul viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Asigurati-va locuintele inainte de a pleca in weekend

Odata cu incalzirea vremii, tot mai multi sibieni pleaca de acasa la sfarsit de saptamana, pentru a-si incarca bateriile. In aceste conditii oamenii legii va sfatuisc sa va luati masuri suplimentare pentru a va asigura locuintele, deoarece, tocmai in weekend, cand oamenii pleaca de acasa sa se distreze, infractori le […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro