Sibiu – RELUAREA ACTIVITĂȚII DE RELAȚII CU PUBLICUL LA BIROURILE DE CADASTRU

stiri redactie

Conducerea Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Sibiu a identificat o soluție privind reluarea activității cu publicul de la birourile teritoriale de cadastru și publicitate imobiliară.

            Astfel, persoanele interesate (persoanele fizice/juridice autorizate, delegații notariali, executorii judecătorești, cetățenii, etc.) beneficiază de serviciile prestate de instituția noastră după cum urmează:

– La Biroul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Sibiu încasarea tarifelor pentru furnizarea serviciilor se poate face doar prin intermediul POS-ului (cu cardul);

– La Biroul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Agnita, Avrig, Mediaș și Săliște încasarea tarifelor pentru furnizate serviciilor se poate face atât numerar cât și prin intermediul POS-ului (cu cardul).

            Prin urmare, activitatea de relații cu publicul de la birourile teritoriale va fi reluată începând de marți, 23 februarie 2021 în condițiile specificate mai sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sibiu - Digitalizarea la Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu

Una dintre cele mai importante activități desfășurate la Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu este digitizarea documentelor cu valoare de patrimoniu aflate în colecțiile acesteia. Acest proces complex și laborios face parte din strategia de dezvoltare a Bibliotecii. În pofida restricțiilor și nenumăratelor provocări cauzate de pandemia de COVID-19, membrii echipei de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro