SIBIU – Două incendii produse în cursul nopții

stiri redactie

In cursul nopții pompierii militari din Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt Dumitru Croitoru” al județului Sibiu au intervenit pentru stingerea a 2 incendii, după cum urmează :

 În jurul orei 1:30, pompierii militari ai Detașamentului Sibiu au intervenit de urgență în
municipiul Sibiu, str. Lacul lui Binder pentru localizarea și lichidarea unui incendiu ce se manifesta la un generator electric de uz casnic, amplasat în exteriorul casei de locuit. La fața locului au fost mobilizate 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă. Incendiul a fost stins în aproximativ o oră jumătate fără victime. Cauza probabilă de izbucnire a fost determinată de o defecțiune a motogeneratorului electric pe timpul exploatării.

 În jurul orei 5:00, pompierii militari ai Punctului de lucru Săliște și Miercurea Sibiului au
fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta generalizat la acoperișul unei case de locuit. Incendiul a fost localizat în aproximativ o oră și lichidat în urmă cu puțin timp . A fost afectat acoperișul pe o surafață de cca 150 mp, plafoanele și interioarele camerelor. Cauza probabilă de izbucnire a fost determinată de efectul termic al unui coș neizolat corespunzător.

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu sunt mobilizați permanent, pentru gestionarea operativă a tuturor situațiilor de urgență și acordarea primului-ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

SIBIU - Activităţi ale IJP

Agent economic sancționat de polițiștii Biroului Protecția Fondului Forestier             La data de 14.01.2021, polițiștii Biroului Protecția Fondului Forestier și Piscicol au efectuat un control la sediul unei agent economic din Gura Râului pe linia deținerii, prelucrării și valorificării materialului lemnos. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat o diferență […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro