Sibiu – DEPISTATĂ DE POLIȚIȘTI LA DOAR 3 ORE DE LA SESIZAREA DISPARIȚIEI

O minoră de doar 14 ani, plecată voluntar de la domiciliu a fost găsită și încredinață familiei la doar 3 ore de la sesizarea primită prin 112.

În dimineața zilei de 17 august a.c., în jurul orei 0940, polițiștii sibieni au fost sesizați prin apelul 112, despre plecarea voluntară de la domiciliu a unei tinere, minore, în vârstă de 14 ani. Mama acesteia a sesizat faptul că în seara zilei de 16 august, a plecat de la domiciliul său din Vurpăr, cu intenția de a vizita o prietenă, din aceeași localitate.

Imediat de la primirea sesizării, semnalmentele minorei au fost comunicate poliţiştilor aflaţi în dispozitivul de ordine şi siguranţă publică.

În urma activităților de căutare desfășurate de polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Șelimbăr, în jurul orelor 1200, minoră a fost identificată într-un imobil din Vurpăr.  Întrucât inițial, 2 tineri care locuiau în imobilul respectiv, le-au declarat polițiștilor că nu dețin informații despre minoră, mai mult decât atât, că știu că aceasta nu mai dorește să revină acasă, polițiștii i-au sancționat contravențional cu amendă în valoare de 6.000 de lei fiecare, conform art. 2 pct. 36 din Legea 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice (împiedicarea, sub orice formă, a organelor însărcinate cu menţinerea ordinii publice de a-şi îndeplini obligaţiile de serviciu privind legitimarea sau conducerea unei persoane la sediul poliţiei ori al altui organ de stat sau de a lua măsurile necesare pentru menţinerea ori restabilirea ordinii publice).

Acesta nu prezenta urme de violență și nici nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Minora găsită a fost încredințată familiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Vâlcea - Situaţia Covid 19, la SCJU

In data de 18.08.2020, situatia pacientilor confirmati Covid19 si internati in Spitalul Judetean de Urgenta Valcea se prezinta in felul urmator: La sectia Boli Infectioase a Spitalului Judetean de Urgenta Valcea se afla internati 64 pacienti confirmati Covid19:  8 sunt asimptomatici, 36 au forme usoare ale infectiei, 19 prezinta forme […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro