SIBIU – DACĂ L-AȚI VAZUT, ANUNȚAȚI URGENT POLIȚIA!

stiri redactie

Poliţiştii sibieni caută un bărbat  în vârstă de 64 de ani, care a plecat de la domiciliu, fără a mai reveni.

Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestuia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 29 iulie a.c., polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, la data de 21 iulie a.c., în jurul orei 09,00, soțul său, MACREA FLORIN GHEORGHE, în vârstă de 64 de ani, a plecat de la domiciliu, din orașul Tălmaciu, județul Sibiu, în direcția Călimăști-Căciulata, județul Vâlcea, fără a mai reveni.

Semnalmente: înălțime 180 cm, 75 kg, par șaten-grizonat tuns scurt, ochi căprui, ten alb.

În momentul plecării, bărbatul purta un tricou de culoare deschisă (posibil alb), pantaloni trei sferturi de culoare albastru, pantofi sport de culoare negru cu roșu, rucsac de culoare gri.

Semne particulare: prezintă o umflătură cu diametru de aproximativ 3 cm pe partea exterioară a genunchiului stâng, ușor șchiopătat la piciorul stâng.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest bărbat sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Compania Națională de Transporturi Aeriene Române trece la faza de implementare propriu-zisă a măsurii de restructurare a personalului

Compania Națională de Transporturi Aeriene Române TAROM va desfășura, începând de astăzi, 30 iulie 2021, etapa fazei de implementare a măsurii de restructurare a personalului, acțiune care a fost demarată în luna februarie a acestui an și care reprezintă o componentă esențială a planului de redresare a TAROM. În cadrul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro