SIBIU – DACĂ AȚI VAZUT-O, ANUNȚAȚI URGENT POLIȚIA!

stiri redactie

Poliţiştii sibieni caută o minoră în vârstă de 14 ani, care a plecat de la domiciliu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorei sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 23 iulie a.c., polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, la data de 22 iulie a.c., în jurul orei 23,00, fiica sa minoră, GIURGIU IOANA CRISTINA, în vârstă de 14 ani, a plecat de la domiciliu, din satul Dealu Frumos, comuna Merghindeal, județul Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Semnalmente: înălțime 165 cm, greutate 70 de kg, ochi căprui, păr roșcat.

În momentul plecării, minora purta un hanorac de culoare roșu, pantaloni tip colanți de culoare negru, încălțăminte tip sport de culoare alb.

Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

SIBIU - Pietonalul din Piața Mică se mai extinde încă un pas

Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Sibiu din această lună este inclus un proiect dehotărâre prin care primarul Astrid Fodor propune o nouă etapă de extindere a pietonalului dinPiața Mică.“Facem încă un pas în eliberarea Pieței Mici de mașini, mai ales că, în scurt timp, va devenioperațională Linia […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro