SIBIU – Actualizare accident 6 iunie

stiri redactie

La data de 6 iunie a.c., în jurul orei 19,00, șoferul unui autoturism condus pe DN 14, pe raza localității Brateiu, având direcția de deplasare Mediaș – Sighișoara, a pierdut controlul direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă spre dreapta, a lovit un autoturism parcat pe matginea drumului, după care a ricoșat într-un cap de pod.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a doi pasageri, o femeie în vârstă de 28 de ani, din Mediaș, respectiv un bărbat în vârstă de 23 de ani, din Șaroș pe Târnave.

Imediat după prducerea evenimentului, conducătorul auto a abandonat autoturismul și a fugit. Acesta a fost identificat de către polițiștii rutieri medieșeni care au constatat că este vorba despre un bărbat în vârstă de 32 de ani, din localitatea Valchid, care nu deține permis de conducere eliberat pentru nicio categorie de autovehicule.
Totdată, polițiștii au stabilit că autoturismul condus nu este înmatriculat sau înregistrat, numărul de înmatriculare aplicat pe mașină fiind unul fals.

În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare cu privire la săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis, părăsirea locului producerii accidentului fără încuviințarea polițiștilor, conducerea pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat sau neînregistrat, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu numere false.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

SIBIU - Accident pe DJ 106

La data de 6 iunie a.c., în jurul orei 23,00, pe DJ 106, km. 17+200, la intrarea în Cornățel, un tânăr în vârstă de 20 de ani, din localitatea Alțâna, în timp ce conducea un autoturism dinspre Sibiu, a intrat în coliziune cu un cal aflat pe partea carosabilă, răsturnându-se […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro