Sibienii isi ridica greu carnetele de munca

Hila Ovidiu

Doar 46 de titulari s-au prezentat la ITM Sibiu pentru a-si ridica carnetele de munca, in luna mai. Din cele peste 43.000 de carnete pe care ITM le avea in pastrare la sfarsitul anului 2010, acum mai are doar 1.300.

Sibienii nu se prea grabesc sa isi ridice carnetele de munca de la ITM. Asa se face ca intr-o singura luna doar 46 de persoane s-au prezentat pentru a-si ridica actul. De asemenea, ITM Sibiu avea in stoc 14.012 carnete “pasive” neridicate de titulari. Din totalul de  48.674 carnete de munca ale angajatorilor carora li s-a aprobat pastrarea si completarea acestora la sediu, pana la data de 31 decembrie 2011 au  fost certificate si contrasemnate pentru legalitatea inscrierilor  48.650 de carnete de munca. In aceste conditii au mai ramas de certificat  24 carnete de munca.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Creditorii, la control

Inspectorii Oficiului pentru Protectia Consumatorului Sibiu au desfasurat o campanie de verificare a magazinelor si institutiilor bancare care incheie contracte pentru credite de consum. Una dintre deficientele majore constatate de inspectori a fost lipsa formularelor europene de informare a clientilor. Inspectorii OPC Sibiu au verificat contractele de Credite  incheiate intre […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro