Sibienii au de unde alege

Hila Ovidiu

Aproape 300 de locuri de munca in aceasta saptamana. Atatea anunta la momentul de fata Ajofm Sibiu. Cele mai multe dintre acestea sunt disponibile in municipiul nostru si se adreseaza persoanelor cu studii medii.

Cele mai multe posturi disponibile sunt ca de obicei pentru locuitorii Sibiului. Aici 58 de angajatori cauta forta de munca si ofera nu mai putin de 209 locuri de munca vacante. Cei care doresc sa se angajeze o pot dace si la Agnita. Acolo 5 agenti economici au nevoie de 58 de angajati. Mediesenii pot opta pentru unul dintre cele 17 posturi vacante oferite de cei 3 angajatori din zona, iar cisnadienii au la dispozitie in aceasta saptamana 6 locuri de munca pe care le pot ocupa. Vizate sunt in mare parte persoanele cu studii medii. Pentru cei cu facultate sunt puse la bataie 36 de posturi, majoritatea pentru absolventi de inginerie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Weekend fara violenta

Sibienii au la dispozitie un nou weekend prelungit, cu ocazia Sarbatorii Rusaliilor. Multi vor fi dornici de distractie si vor profita din plin de zilele libere. Oamenii legii fac apel inca o data sa fiti cumpatati cu consumul de alcool si sa evitati cu orice pret actele de violenta. “Distrati-va […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro