Si romii merg la scoala!!!

Hila Ovidiu

Vor sa mearga la scoala. Mai multi dintre copiii declarati de etnie roma din judet au reusit sa ocupe un loc intr-unul dintre liceele sibiene. Tinerii au concurat pe locurile special creeate pentru ei in fiecare clasa a IX.

Si copiii de etnie roma vor sa mearga la scoala si sa isi continue studiile. Acestia au obtinut medii destul de mari dupa anii de gimnaziu iar zilele trecute si-au completat si listele de optiuni pentru inscrierea la liceu. Vorbim despre 18 elevi care din toamna vor merge la liceu. Anul cu cei mai multi etnici romi care si-au manifestat dorinta de a absolvi si ciclul liceal a fost 2009. Atunci 47 de tineri au ocupat posturile de pe listele speciale. In anul 2010 17 absolventi de gimnaziu au intrat si la liceu iar in anul urmator 27.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Incasari bune din taxe si impozite

Incasari bune din taxe si impozite. Criza sau nu, sibienii si-au achitat darile catre stat. Fata de prima jumatate a anului trecut suma adunata in visteria municipalitatii a crescut cu 6 procente la persoane fizice si cu 3 procente la persoane juridice. Din salarii, din venituri aditionale sau de unde […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro