Si-a ucis copilul

Hila Ovidiu

Caz cutremutrator la Sibiu! O mama si-a omorat copilul pentru a duce o viata mai linistita alaturi de concubinul sau, care nu il accepta si pe micut. Tanara l-a asfixiat  pe minor apoi i-a aruncat trupul pe marginea caii ferate. Tragedia a avut loc inainte de Pasti dar mama ucigasa a fost descoperita abia marti.

Detalii socante in urma identificarii copilului gasit mort in 26 aprilie. Politistii au identificat-o pe mama acetuia care a recunoscut si a povestit cu lux de amanunte cum s-a petrecut totul. Se pare ca micutul statea in calea fericirii mamei sale. Concubinul sau nu il accepta nici in ruptul capului pe micut asa ca mama a ales sa se descotoroseasca de el. Intr-o seara, inainte de Pasti, l-a imbatat, apoi l-a asfixiat cu perna. Cadavrul micutului a ramas in locuinta pana in 26 aprilie cand mama, l-a pus intr-un sac de gunoi si l-a aruncat in halta Vasile Aron, langa calea ferata. De atunci politistii au demarat cetcetarile iar marti au identificat-o si pe mama ucigasa. La aflarea vestii, proprietarul unde femeia statea in gazda impreuna cu micutul, a ramas inmarmurit. El spune ca femeia s-a comportat normal si nu a dat nimic de banuit declarand ca micutul ar fi la tatal sau intr-o comuna din judet. Nenorocirea a ajuns si la urechile vecinilor de pe strada Ion Creanga, unde locuia mama impreuna cu micutul. Oamenii au fost socati la aflarea acestei vesti. Femeia mai are un copil dintr-o relatie anterioara, dar care a ramas cu tatal lui.
Femeia in varsta de 25 de ani, este cercetata pentru omor calificat si urmeaza sa fie prezentata magistratilor cu propunere de arestare preventiva.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Si-a ucis copilul

Caz cutremutrator la Sibiu! O mama si-a omorat copilul pentru a duce o viata mai linistita alaturi de concubinul sau, care nu il accepta si pe micut. Tanara l-a asfixiat  pe minor apoi i-a aruncat trupul pe marginea caii ferate. Tragedia a avut loc inainte de Pasti dar mama ucigasa […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro