Sesiune stiintifica la Alma Mater

Hila Ovidiu

Joi dupa amiaza a inceput cea de-a IX-a sesiune Stiintifica a Universitatii Alma Mater din Sibiu desicata studentilor si elevilor. In cadrul acestei editii pe langa lucrarile de specialitate vor avea loc si competitii sportive. Cei mai buni participanti vor fi premiati.

almaCea de-a IX editie a Sesiunilor Stiintifice ale Universitatii Alma Mater din Sibiu a debutat in cursul dupa amiezei de joi si va dura pana vineri inclusiv. Participa elevi si studenti atat din centrele de la Sibiu cat si din alte centre universitare. Prima sesiune de prezentare a lucrarilor pe sectiuni a avut loc joi. Cea de-a doua este rezervata zilei de vineri. Tot atunci va avea loc si festivitatea decernarii diplomelor de merit studentilor ale caror lucrari s-au clasat pe primele trei locuri ale fiecarei sectiuni. Tot vineri va avea loc si Cupa Alma Mater la tenis de camp, minifotbal si sah.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Drum inchis pentru doua saptamani

Atentie, soferi!! De vineri se incbide circulatia pe drumul judetean 106E intre Tilisca si Rod. Portiunea de drum va fi inchisa traficului pana in data de 22 mai. In aceasta perioada vor avea loc lucrari de reparatii. Soferii care merg dinspre Saliste spre Poiana Sibiului vor fi nevoiti sa foloseasca […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro