Senzational!!!Partidul Poporului nu este fondat de catre Dan Diaconescu

Hila Ovidiu

Adevaratul Partid al Poporului a venit luni sa se prezinte si la Sibiu. Fondatorul formatiunii politice, Constantin Cojocaru a vorbit celor prezenti despre “Legea Cojocaru”, despre felul in care ideile i-au fost furate de catre Dan Diaconescu si despre proiectele sale de reconstructie a economiei si a societatii romanesti. Reprezentant in teritoriu al PP-LC este nimeni altul decat fostul primar al Sibiului Dan Condurat.

Constantin Cojocaru, fondatorul Partidului poporului a fost prezent luni la Sibiu. Acesta a venit sa isi prezinte proiectele electorale pentru ca mai tarziu sa formeze o grupare locala a partidului menita sa intre in lupta pentru alegerile locale. Inainte de toate insa, presedintele PP-LC a tinut sa prezinte solutia de salvare a Romaniei: “Legea Cojocaru”. Punctul doi al discutiei a fost asa cum era de asteptat o explicatie cu privire la faptul ca pe piata politica mai exista inca un partid care in esenta are acelasi nume ca si PP-LC numai ca difera fondatorul. Aici, presedintele Cojocaru a tinut sa spuna intregii lumi ca omul politic si de televiziune Dan Diaconescu i-a furat efectiv ideile. Acesta l-a invitat pe liderul Partidului Poporului intr-una dintre emisiunile sale, l-a rugat sa prezinte “Legea Cojocaru”, iar mai apoi de la strangerea de semnaturi si pana la formarea PP-DD nu a mai fost decat un singur pas. Constantin Cojocaru este convins ca va reusi sa ii faca pe oameni sa inteleaga cine sunt reprezentantii adevaratului Partid al Poporului. Printre cei care vor reprezenta Partidul Poporului la Sibiu se numara si fostul primar al municipiului Dan Condurat. Acesta ar putea fi contracandidatul din partea PP la fotoliul de primar.  Fostul primar al Sibiului, Dan Condurat a tinut sa mentioneze si ca el nu s-a retras nicio clipa din politica dupa incheierea mandatului ci doar a stat putin mai departe de lumina reflectoarelor. Acesta i-a adus si cateva acuze actualului Primar Klaus Johannis. In ceea ce priveste Sibiul reprezentantii Partidului Poporului au declarat ca la ora actuala nu au definitivate listele de candidati pentru primarie si consiliul judetean dar acestia spun ca pana la inceperea campaniei electorale vor face publice numele celor care vor reprezenta partidul in alegerile din iunie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

"Olimpic" la talharii

Are 13 ani si este olimpic! Nu la vreo materie, nu la vreun sport  ci, la furturi si talharii. Ultima sa isprava a fost duminica diminineata cand a smuls lantul de aur de la gatul unei femei. Speriata batrana a sunat la politie. Duminica seara, o femeie in varsta de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro