Senilata de la Sibiu trimisa pentru interventii in Olt

Hila Ovidiu

Daca la noi oamenii s-au plans de lipsa utilajelor de deszapezire in alte zone ale tarii situatia e mult mai dramatica. In judetul Olt spre exemplu au fost zone in care s-a putut ajunge numai cu autospeciala senilata trimisa de la ISU Sibiu. echipajul de pompieri sibieni a fost solicitat sa intervina pentru mai multe cazuri medicale.

Petru a putea face fata solicitarilor in conditii de viscol puternic cei de la ISU Olt au solicitat sprijinul colegilor de la ISU Sibiu. Inca din cursul zilei de luni doi pompieri si autospeciala senilata au luat drumul sudului tarii pentru a interveni in principal in situatii de transport a cazurilor medicale la care ambulantele obisnuite nu au reusit sa ajunga. In doar cateva ore pompierii sibieni si autospeciala senilata au intervenit in Olt in 4 cazuri medicale. Printre ele se numara si transportul unei fetite la spital. Pe o distanta de mai bine de 5 kilometri fetita a fost transportata cu ajutorul autospecialei cu senile pana la locul de unde a putut-o prelua o ambulanta pentru a o duce la spital. Pe tot parcursul deplasarii micuta avut parte de un echipaj de medici alaturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Firme de deszapezire amendate pentru ca nu si-au facut treaba!

Deszapezirea a lipsit cu desavarsire la Sibiu. Dovada stau amenzile aplicate firmelor care ar fi trebuit sa curete drumurile de zapada! Au primit amenzi atat firma contractata de Primaria Sibiu cat si cea din subordinea Consiliului Judetean. In oras surse din randul angajatilor firmei de deszapezire ne-au comunicat sub protectia […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro