Se inchide strada Malului

Hila Ovidiu

Dupa strada Raului a venit si randul strazii Malului sa fie inchisa temporar traficului. Motivul este acelasi. Racordarea la carosabil a noului pod de peste Cibin. Strada va fi inchisa pana la finele lunii.

Strada Malului va fi inchisa din 15 si pana in 31 mai. De saptamana viitoare insa va fi redata traficului strada Raului. Lucrari la strazi vor mai avea loc si in alte zone. Astfel strada Ceferistilor se va inchide din 14 mai pentru lucrari ce prevad inlocuirea bordurilor, repararea trotuarelor si turnarea unui nou strat asfaltic. Strada va fi inchisa doua luni.  Si pe Constantin Noica va fi inchis tronsonul dintre Independentei si Berariei. Lucrarile vor dura o luna incepand din 17 mai. Lucrari vor incepe si pe strada Resita. In prima faza se va interveni pentru retelele de utilitati. In aceasta perioada circulatia se va desfasura pe cate o banda. Lucrarile continua pe strada Teilor, strada Zidului, Bulevardul Vasile Milea, strada Dealului, Bulevardul Victoriei, Bulevardul Corneliu Coposu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Biciclist accidentat in Selimbar

Un batran de 63 de ani din Selimbat a ajuns in stare grava in spital, dupa ce a fost lovit de un autoturism in timp ce se plimba cu bicicleta. Batranul a virat la stanga fara a se asigura, iar o masina care circula regulamentar l-a lovit in plin. Neatentia […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro