Se fac angajari!

Hila Ovidiu

A crescut somajul? Nicio problema! Ar putea scadea pana luna viitoare. Asta daca cei care au ramas fara loc de munca isi vor da interesul sa ocupe unul dintre cele peste 500 de posturi vacante3 in aceasta perioada in judet. 106 angajatori au anuntat faptul ca sunt in cautare de forta de munca pentru a-si completa necesarul de personal.

fSomeri, poftiti la angajari! Saptamana aceasta mai bine de 100 de firme din judet au anuntat posturi vacante. La Sibiu sunt 318 posturi, la Medias 165, la Agnita 34 si la Dumbraveni 6. Aproape o suta dintre oferte sunt pentru absolventii de studii superioare. Se cauta administratori financiari, agenti de vanzari, analisti cumparari, consilieri administratie publica, directori de vanzari, consilieri juridici, contabili, ingineri, inspectori in administratie publica, logopezi, medici, programatori, proiectanti, psihologi, receptioneri si specialisti resurse umane. Printre cei cu studii medii se cauta asistenti medicali, confectioneri articole din piele, infirmieri, muncitori necalificati, sudori, zugravi, zidari, tehnicieni, lacatusi , instalatori, bucatari, electricieni, faiantari, frezori, vanzatori, vopsitori auto, Agenti de securitate, amanetari, agenti de salvare aeroportuara si instalatii de stins incendii, bobinatori, brancardieri, cameriste, casiere, cosmeticiene, femei de servicu, frizeri, ingrijitori de copii, lucratori comerciali, mecanici auto, metrologi, montatori subansamble, operatori masini unelte, paznici, secretare sau soferi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mersul cu spatele, spaima soferilor

Ca femeile au probleme cu datul in spate la volan stim cu totii…asa ca un mic eveniment rutier de acest gen nu ne impresioneaza. Dar…cand un barbat are problema asta cu siguranta apar niste semne de intrebare. Raspunsul l-au gasit politistii rutieri dupa ce au aflat ca soferul care in […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro