Se fac angajari! Cele mai multe posturi, in Sibiu!

Hila Ovidiu

Avem vesti bune pentru cei aflati in cautarea unui loc de munca. Sunt disponibile in judet aproape 340 de posturi vacante. Majoritatea se adreseaza persoanelor cu o pregatire medie.

angajariConform datelor furnizate de catre Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Sibiu cei mai multi agenti economici ofera posturi vacante in municipiul Sibiu. Vorbim aici despre o oferta compusa din 256 locuri de munca adresate atat celor cu studii superioare cat si absolventilor de scoli profesionale si chiar muncitorilor necalificati. La polul opus se situeaza orasul Dumbraveni unde un singur angajator a anuntat disponibilitatea unui post pentru sofer de autocamion respectiv masina de mare tonaj. Nici avrigenii nu sunt cu mult mai fericiti. In orasul lor sunt oferite doua posturi pentru lucratori comerciali. Ceva mai bine stau Agnitenii care in aceasta saptamana isi pot depune cv-urile pentru unul dintre cele 9 posturi anuntate ca fiind vacante. Cei 3 angajatori care au nevoie de personal in Agnita ofera posturi pentru ifronisti, muncitori necalificati in confectii, muncitori necalificati la montarea pieselor si soferi de camion. Mediesenii pot alege in aceste zile sa ocupe unul dintre cele peste 70 de locuri de munca vacante. Se cauta administratori de pensiuni turistice, electricieni, femei de serviciu, instalatori retele termice si sanitare, masinisti, mecanici, muncitori necalificat, operatori la masini – unelte, vanzatori si vopsitori auto. Cele mai multe sanse de angajare le au insa cei care isi cauta un loc de munca in municipiul resedinta de judet. Aici sunt disponibile peste 250 de oferte venite de la angajatori din toate domeniile. Se cauta specialisti IT, agenti de securitate, ambalatori manuali, arhivari, alpinisti utilitari, asistenti medicali, barmani, bucatari, incasatori, contabili, electricieni, femei de serviciu, ingineri pe toate ramurile, instalatori, macaragii, magazineri, manipulanti de marfuri sau marochineri. Oferta este completata de o suita de oferte pentru muncitori necalificati care sa activeze in domeniul confectiilor, al produselor solide si semisolide, la montarea pieselor sau la intretinerea de drumuri, sosele poduri si baraje. Se mai cauta operatori, confectioneri, ospatari, paznici, secretare, sefi de serciciu, specialisti in domeniul securitatii si sanatatii in munca, stivuitoristi, sudori, tehnicieni, vanzatori si zidari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

La un pas sa isi ucida propriul tata

Un barbat de 38 de ani este cercetat penal sub control judiciar dupa ce a incercat sa isi ucida tatal. Initial cei doi au baut cateva pahare impreuna, iar apoi de la cateva contradictii s-a ajuns la violenta. Tatal agresorului, un barbat de 77 de ani a fost internat in […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro