Se depun situatiile financiare pe anul trecut

Hila Ovidiu

Termenul limita pentru depunerea situatiilor financiare anuale pentru anul 2011, este 29 mai, 2012. Societatiile Comerciale care nu au intrat in posesia unui certificat digital, pot depune bilantul la Ghiseul Fiscului.

Situatiile financiare anuale, in anul 2012 pentru anul fiscal 2011, ser depun la finante. Pentru societatile comerciale, bilanturile trebuie depuse dupa 150 de zile de la incheierea exercitiului financiar – adica 29.05.2012. Subunitatile din Romania care apartin unor persoane juridice cu sediul sau domiciliul in strainatate depun situatii financiare anuale incheiate la 31 decembrie la unitatile teritoriale ale MFP, in termen de 150 de zile de la incheierea exercitiului financiar. Entitatile care nu au desfasurat activitate de la constituire pana la 31 decembrie, nu intocmesc situatii financiare anuale si situatii financiare anuale simplificate si vor depune, la unitatile teritoriale ale MFP, o declaratie pe propria raspundere a persoanei care are obligatia gestionarii entitatii, in termen de 60 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Campanie agricola in licee

In perioada martie – mai 2012 Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit a desfasurat, in liceele cu profil agricol, prima campanie pentru diseminarea informatiilor specifice accesarii Programului National de Dezvoltare Rurala. Campania, care a avut ca public tinta elevii din clasele terminale ale liceelor cu profil agricol, a […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro