Se demoleaza podul!!!

Hila Ovidiu

Atentie soferi! De marti se inchide, pentru demolare, podul din dreptul Pietei Cibin. Lucrarile vor dura 17 luni, timp in care soferii pot folosi celelalte poduri de peste rau.

podPentru ca vremea o permite, lucrarile de la podul Cibin continua. Demolarea acestuia va incepe de martea viitoare. Odata cu inceperea lucrarilor de demolare se vor face si modificari provizorii la trafic. Astfel, accesul dinspre Piata Cibin spre Reconstructiei si invers se va face pe rutele ocolitoare. Vorbim aici despre celer doua poduri disponibile, cel de la Neculce si cel de pe strada Rusciorului. Intrarea pe podul ce urmeaza sa fie demolat va fi blocata. In zona a fost insa construit un pasaj pietonal, asa ca pe picioare, oricine va putea trece de pe o parte pe cealalta a Cibinului in dreptul pietei cu acelasi nume. Podul va fi gata abia peste un an si jumatate. Pentru constructia lui si amenajarea zonei municipalitatea sibiana plateste mai bine de 10,5 milioane de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Hot retinut

La 18 ani e hot cu acte in regula. Vorbim despre un tanar din Sibiu suspectat de comiterea a 5 furturi din locuinta. Tanarul a fost retinut pentru 24 de ore si prezentat Parchetului cu propunere de arestare preventiva. In ciuda eforturilor facute de catre politisti si de catre parinti […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro