Se cauta factori postali pentru Germania

Hila Ovidiu

Germanii angajeaza postasi din Romania. sunt scoase la concurs 15 posturi. Norocosii cae vor fi selectati isi vor desfasura activitatea in zona Stuttgart.

postasCei interesati sa ocupe un post au la dispozitie o luna de zile pentru a-si depune dosarele. Dosarul trebuie sa contina un cv in limba germana insotit de acte copiile actelor de studii, o copie dupa actul de identitate sau pasaport, cazier judiciar din care sa reiasa ca aplicantul nu are antecedente penale si o adeverinta de la medicul de familie cu mentiunea clinic sanatos. Angajatorii germani spun ca sunt in cautare de persoane care au permis de conducere, stiu sa foloseasca o bicicleta, au conditie fizica buna si cunostinte de limba germana. Norocosii care vor fi selectati vor beneficia de ajutor in vederea gasirii unei locuinte. Acestia vor munci in zona Stuttgart si vor presta servicii de curierat si predare colete sau scrisori la destinatie. Contractul de munca va fi incheiat in prima instanta pe o perioada de 6 luni iar apoi la cererea angajatului poate fi prelungit pe perioada nedeterminata. Se va lucra 6 zile pe saptamana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

5 dosare penale in 24 de ore

5 soferi s-au ales cu dosare penale in ultimele 24 de ore dupa ce au incalcat legislatia rutiera. In unul dintre cazuri este vorba despre o persoana care nu avea permis si consumase si alcool. Primul care a incaput pe mana politistilor este un mopedist. Barbatul de 40 de ani […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro