Scoli fara aviz de functionare

Hila Ovidiu

Cu cu mai putin de doua saptamani inainte de inceperea scolii in Sibiu mai sunt institutii de invatamant care nu au primit aviz de functionare. Vorbim despre 24 de institutii fara autorizatie. Seful ISJ Stefan Firu spune insa ca problemele vor fi rezolvate pana la primul clopotel.

Desi sunt mai putin de doua saptamani pana cand va incepe un nou an scolar, in judetul Sibiu 24 dintre institutiile de invatamant nu au autorizatie sanitara de functionare. Seful ISM mai spune si ca autorizatiile sanitare sunt valabile timp de un an de zile de la data la care au fost emise. Asa se explica faptul ca acestea pot fi solicitate pe tot parcursul anului scolar, deci nu ar depinde de data de 10 septembrie, ziua in care incepe anul scolar 2012-2013. in ceea ce priveste lucrarile la scoli acestea sunt aproape finalizate si nu ridica probleme in ceea ce priveste inceperea noului an scolar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Taierea Capului Sfantului Ioan Botezatorul

Crestinii au praznuit mircuri Taierea Capului Sfantului Ioan Botezatorul. Acestia au mers la biserica pentru a a lua parte la slujbe. Sarbatoarea din 29 august este considerata zi de post. Zeci de credinciosi s-au indreptat miercuri catre biserici. In data de 29 august a fost praznuita Taierea Capului Sfantului Ioan […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro